CA'DELL'OLIVO

Hou je van een beetje actie?


In onze omgeving zijn tal van mogelijkheden voor een actieve vakantie!

CA'DELL'OLIVO

Wandelen


In de omgeving zijn 16 prachtige wandelroutes uitgestippeld, "I sentieri dell'Alto Rubicone", die je de mooiste plekjes in de buurt laten zien. De routes zijn overigens ook met paard en mountainbike te doen. Wij hebben een wandelkaart voor jullie beschikbaar en de routes zijn ook te downloaden in een app.

CA'DELL'OLIVO

Fietsen


Ook op de fiets kun je mooie plekjes ontdekken. De beroemde, uit Cesenatico afkomstige, topwielrenner Marco Pantani heeft in onze streek aardig wat kilometers gemaakt voor zijn carrière. In het voorjaar wordt zelfs voor de bekende amateurwielerronde "I nove colli di Barbotto" het wegdek speciaal opnieuw geasfalteerd. De route is een mix van een mooi, fantastisch landschap en uitdaging.

CA'DELL'OLIVO

MountainbikenEr zijn stoere en uitdagende mountainbikeroutes die net zoals de wandelroutes duidelijk met borden staan aangegeven. Deze zijn echter vooral geschikt voor de ervaren mountainbikers die beschikken over de juiste uitrusting én een flinke dosis moed. De gewone fietsroutes kunnen natuurlijk ook met de mountainbike gereden worden......

CA'DELL'OLIVO

Romagna op de motor


We hebben diverse spannende motorroutes ter bechikking voor de echte liefhebber. Emilia-Romagna is het gebied bij uitstek voor motorrijders vanwege de vele bochten en prachtige vergezichten. Het bekendste Italiaanse top motormerk Ducati komt niet voor niets uit Emilia-Romagna..... En ook de bekende motorcoureur Valentino Rossi zal de bochtige wegen in het Zuiden van Romagna en Noorden van Le Marche vaak hebben uitgeprobeerd!

CA'DELL'OLIVO

SkyparkBinnen 10 minuten met de auto ligt het Parco avventura Skypark in Perticara. Dit is een outdoor park vol avontuurlijke attracties, met diverse parcoursen van makkelijk tot moeilijk en extreem. Ga zover je zelf durft!

CA'DELL'OLIVO

Diga di Ridracoli


Binnen een klein uurtje ben je bij Diga di Ridracoli, één van de grootste en belangrijkste stuwmeren van Emilia-Romagna en Noord-Italië. Maak een wandeling om het meer of geniet van de prachtige natuur per kano, die je daar kunt huren. Het uitzicht vanaf de dam is spectaculair!

 

Onthaast, Ontspan en Geniet!